Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sony directeur vindt The Legend of Zelda BotW fantastisch

Shuhei Yoshida staat aan het hoofd van Sony en heeft afgelopen E3 ook de nieuwe Zelda gespeeld. Hij heeft zich positief uitgelaten over de game.

Shuhei Yoshida staat aan het hoofd van Sony en heeft afgelopen E3 ook de nieuwe Zelda gespeeld. Hij heeft zich positief uitgelaten over de game. 

Alhoewel menig fanboy zich op het internet niet altijd even aardig over andere consoles uitlaat, is het bij de werknemers anders. Zo heeft Shuhei al eerder aangegeven dat de Wii U zijn favoriete non-Playstation console was en staan in het team van Sakurai ook enkele Playstations te draaien.

Deze E3 heeft Shuhei zich dus ook naar de booth van Nintendo begeven om The Legend of Zelda Breath of the Wild uit te proberen. Hij vond de game erg leuk en de open wereld en het jagen, deed hem denken aan de Playstation game van Nederlandse bodem “Horizon”. Shuhei vond het een epische, enorme game en kan niet wachten om de volledige game te spelen.

Het citaat kan je hieronder lezen:

 

“I just played Zelda! The new Zelda game. You know, open world, and hunting. And I had a bizarre feel, this feels like Horizon. This is a epic, huge game. I can not wait to play Zelda again when it comes out.”