[POLL] Wat vind je van Nintendo E3 2016?

E3 2016 zit er op en dat houdt in dat we gaan terug kijken op de E3 van Nintendo. Was het een matige E3 van Nintendo of vind jij het de beste E3 allertijden? Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen!

Maar voordat we daar aan toe zijn, nemen we jou mee naar vorige week. De poll van voorgaande week ging over welke gedeelte van de E3 jij het meest naar uit keek. Hierbij kon je kiezen uit verschillende opties, waaronder Pokémon Sun & Moon, Pokémon Go en de aankomende titels voor de Wii U en 3DS. Geen van de genoemde opties konden het opboksen tegen The Legend of Zelda. Ruim 54% van de stemmen koos voor de onthulling van de nieuwe titel uit de serie. Wij zijn dan ook benieuwd naar wat jij van de nieuwe titel vind. Laat het ons weten in de onderstaande berichten sectie.

De poll van deze week

De opiniepeiling van deze week gaat wederom over E3 2016 welke voor de Nintendo kijken een aantal verrassingen in petto had. Denk aan Ever Oasis, een totaal nieuwe IP voor de Nintendo 3DS, en een grote koerswijziging in The Legend of Zelda-serie met Breath in the Wild. Wij zijn dan ook benieuwd hoe jij de E3 van Nintendo hebt ervaren. Stem en praat mee!

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe poll bij Daily Nintendo. Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

5 gedachten over “[POLL] Wat vind je van Nintendo E3 2016?

 • 17/06/2016 om 08:47
  Permalink

  Persoonlijk vind ik dit wel een goede E3 van Nintendo, want Nintendo heeft zijn best gedaan om de verwachtingen laag te houden om vervolgens toch nog verrast te worden door het aanbod, verspreid over twee dagen. Uiteindelijk draaide het allemaal om The Legend of Zelda: Breath of the Wild en doet me nu al verlangen naar de release. Wat zag het er toch mooi uit!

 • 17/06/2016 om 10:13
  Permalink

  Beste Nintendo E3 aller tijden, want…
  door de Zelda gameplay heb ik me weer bezeft hoe fijn en geweldig home console games kunnen zijn en het heeft mij overgehaald om de NX te gaan kopen voor zelds breath of the wild
  en mooie gameplay van sun/moon

 • 17/06/2016 om 13:36
  Permalink

  Matig, omdat er bijna alleen maar Zelda was en verder weinig nieuws. Nu maar wachten tot later dit jaar wanneer de NX wordt aangekondigd!

 • 18/06/2016 om 14:34
  Permalink

  Matig, van te voren aankondigen dat het eten niet lekker is, maakt het niet dat het eten dan opeens beter smaakt.
  Wel begrijpbaar dat ze andere strategie kiezen, daarom ook niet slechtste ooit.

  Maar van wat ik nu van een E3 verwacht was Nintendo matig, maar werk wel dat de E3 aan het veranderen is.

 • 18/06/2016 om 19:29
  Permalink

  Ik vond het (zeer) matig.
  Natuurlijk was ik blij met Zelda, maar de rest was gewoon veel te weinig. Wat er naast Zelda was laten zien/aangekondigd, kon mij ook niet zo veel boeien.

Geef een reactie