Miyamoto: “Nieuwe Mario waarschijnlijk op komende E3”

Legendarische gameontwikkelaar Shiguru Miyamoto heeft in een interview met IGN aangegeven dat Super Mario waarschijnlijk op komende E3 aanwezig zal zijn.

E3 2016 is net afgelopen, maar de plannen voor de komende E3 worden al gesmeden. Volgens Miyamoto is Nintendo bezig met een nieuw soort Super Mario-titel. Hoewel er wordt gesproken over dat de conventies van Super Mario minder makkelijk te doorbreken zijn dan in The Legend of Zelda, lijkt het er op dat we ons kunnen opmaken voor een totaal nieuwe titel. Miyamoto verwacht dat Super binnen 1 á 2 jaar wordt uitgebracht. Een gameplatform is niet benoemd. Fragmenten van het interview kan je in de onderstaande en Engelstalige tekst lezen.

“We’re always challenging ourselves to create something new, so hopefully you’ll see a new kind of Mario in about a year or two. Maybe next E3 we’ll be able to share something.”

“It’s kind of difficult with Mario because some of the more important conventions of Mario are based on the approachability and accessibility of those games. (Having new people join Nintendo has allowed Nintendo to look) at the conventions with fresh eyes.” 

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Miyamoto: “Nieuwe Mario waarschijnlijk op komende E3”

  • 18/06/2016 om 12:00
    Permalink

    Ik hoop op dit moment liever dat er een Peach titel komt, Super Princess Peach 2 voor de Nintendo 3ds of een sequel, voor Mario misschien een Mario Strikers Charged football sequel (ik noem het: Mario Strikers Charged Extreem).

Geef een reactie