[E3] Rhythm Paradise Megamix releasedatum, trailer en gameplaybeelden

De ritmegame Rhythm Paradise Megamix heeft een releasedatum, trailer en gameplaybeelden gekregen.

De Rhythm Paradise serie is een bekende serie op Nintendo platformen, waar minigames met ritme centraal in staan. Al vele delen zijn uitgekomen voor  de GBA, Wii en DS. Een nieuw deel zal uitkomen voor de 3DS, waarin heel veel minigames te vinden zijn uit de vorige delen en nieuwe.

Voor het eerst in de serie zal er ook een multiplayer modus aanwezig zijn, waar je met vier spelers kan spelen op één game. Er zal daarnaast ook opties zijn voor Streetpass. In Amerika is de game nu al te downloaden, in Europa moeten we tot 21 oktober 2016 wachten. Daarnaast kan de game alleen via de eshop gekocht worden in Amerika, maar in Europa zal de game wel fysiek beschikbaar zijn.

 

Een trailer en gameplaybeelden van de game kan je hieronder bewonderen:

Kijk jij uit naar deze game?

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

Geef een reactie