[E3] Actievolle trailer van Paper Mario: Color Splash

Met dank aan de E3 is een nieuwe trailer van Paper Mario: Color Splash online gekomen, maar we hebben ook beelden van de Treehouse-evenement en informatie van de aankomende Wii U-titel voor je.

Begin oktober kunnen we aan de slag met een nieuwe titel in de Paper Mario-serie. Hoewel fans hoop hadden op een RPG-titel in de vorm van The Thousand-Year Door, zullen zij het toch echt moeten met een titel binnen het genre Actie-Avontuur. Het avontuur van Paper Mario in Color Splash start met een brief van niemand minder dan Princess Peach. Al snel wordt de loodgieter op pad gestuurd naar Kleureneiland waarin kleuren verdwijnen. Het is aan Paper Mario om de kleuren te herstellen en de schurken achter de wandaad te verslaan. Het avontuur wordt vorm gegeven in prachtige HD-graphics waardoor de gekozen artstijl gedetailleerd en kleurrijk naar voren komen. Hieronder kan je de trailer en treehouse beelden waarnemen. 

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie