Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Trailer Yo-Kai Watch 2 online

Yo-Kai Watch 2 komt 30 september uit in Noord-Amerika en is voorzien van een trailer.

Yo-Kai Watch 2 komt 30 september uit in Noord-Amerika en is voorzien van een trailer.

Het tweede deel uit de serie gaat verder waar het voorgaande titel is gestopt. Het vervolg onderscheidt zich van het eerste deel door een groter wereld aan te bieden, maar kent ook tijdreizen, gebruik van onlinemogelijkheden en een groter aanbod van Yo-Kai. Het verhaal van Yo-Kai Watch 2 verteld dat Nate zijn Yo-Kai Watch kwijt is gestolen door kwaadaardige Yo-Kai. Om zijn speciale horloge terug te krijgen zal Nate terug de tijd in gaan  waar een bijzondere ontmoeting plaats vindt met zijn grootvader.

Yo-Kai Watch 2 is tot op heden de beste verkochte titel uit de serie en kent verschillende edities. De verschillende edities van Yo-Kai Watch 2 dragen in het westen de subtitels Fleshy Bones en Bony Spirits. Het verschil tussen de edities ligt in het aanbod van Yo-Kai. Wil je met elke Yo-Kai bevriend zijn, dan zal je gebruik moeten maken van de onlinemogelijkheden en ruilen met andere mensen. De Noord-Amerikaanse boxart en trailer kan je hieronder bewonderen. Een Europese releasedatum is nog onbekend.

yo-kai-watch-2-boxart