[E3] Pokémon Go volgende maand verkrijgbaar

Tijdens de Nintendo Treehouse live stream is bekend geworden dat het de planning is dat de Pokémon Go eind juli verkrijgbaar moet zijn. Daarnaast is de prijs voor Noord Amerika bekend gemaakt van de accessoire Pokémon Plus deze zal $ 34,99 gaan bedragen en zal ook eind juli verkrijgbaar zijn.

De Pokémon Go Plus is een armband in de vorm van een pokeball met in het midden een drukknop. Deze zul je via Bluetooth kunnen verbinden met je telefoon. Als je dichtbij een Pokémon bent, zal een lampje  oplichten en kan je via de Pokémon Go Plus de Pokémon vangen door op de drukknop te drukken.

pokemon-go-plus-2-2

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

5 gedachten over “[E3] Pokémon Go volgende maand verkrijgbaar

Geef een reactie