Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Nintendo toont vanavond nieuwe RPG voor 3DS

Gisteren werd er onverwachts al een nieuwe Mario Party game aangekondigd voor de Nintendo 3DS, vanavond volgt opnieuw een aankondiging. Via een persbericht heeft Nintendo namelijk laten weten dat ze vanavond,

Vanavond zal Nintendo een compleet nieuwe RPG gaan tonen voor de Nintendo 3DS.

Gisteren werd er onverwachts al een nieuwe Mario Party game aangekondigd voor de Nintendo 3DS, vanavond volgt opnieuw een aankondiging. Via een persbericht heeft Nintendo namelijk laten weten dat ze vanavond, tijdens de Treehouse, een nieuwe ‘Role Playing IP’ gaan tonen voor de Nintendo 3DS. De Nintendo Treehouse begint om 19:00 uur vanavond. Er is helaas geen tijdstip bekend gemaakt voor het tonen van de nieuwe RPG. Dat kan dus vanavond zijn, maar eventueel ook vannacht. We houden we uiteraard op de hoogte.