[E3] E3 trailer Story of Seasons: Trio of Towns

Story of Seasons: Trio of Towns heeft een trailer gekregen.

Story of Seasons is een 3DS game, die afgelopen december is uitgekomen. In die game was het de bedoeling je innerlijke boer naar boven te laten komen en een prachtige landerij achter te laten. Story of Seksons: Trio of Towns lijkt  dit idee voort te zetten, maar dit keer met drie dorpen.

De trailer toont ons dorpen vol met locals, verschillende dieren, hardwerkende figuren en vrolijke vrienden. De E3 trailer kan je hieronder bekijken:

Kijk jij uit naar deze game?

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

Geef een reactie