[E3] BOXBOXBOY! vanaf 30 juni in de eShop

Qbby is terug in een nieuw puzzelavontuur. Het vervolg op het eerste deel komt 30 juni voor de Nintendo 3DS en draagt de naam BOXBOXBOY!.

BOXBOXBOY! is een puzzel-titel, ontwikkeld door de makers van Kirby, waarin je met gelimiteerd blokjes in het level vooruit kan komen. Het gebruik van blokjes is mogelijk doordat Qbby zich min of meer vermenigvuldigt. Hierdoor kan je met blokjes een brug of een trap bouwen. De aankondiging van BOXBOXBOY! vond plaats tijdens het evenement van Nintendo op E3 2016. In de onderstaande trailer kan je de nieuwe elementen van het vervolg waarnemen. Een prijs van de nieuwe titel is nog onbekend.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “[E3] BOXBOXBOY! vanaf 30 juni in de eShop

Geef een reactie