[E3] Beelden van Mario Party: Star Rush

Gisteren kon je lezen dat Nintendo een nieuwe Mario Party-titel heeft aangekondigd voor de Nintendo 3DS. Vandaag bracht Nintendo de game naar het Treehouse-evenement, waardoor de eerste beelden beschikbaar zijn gemaakt. 

Mario Party: Star Rush voor de Nintendo 3DS zal een totaal nieuwe ervaring bieden. In de nieuwe titel krijgt iedere Toad tegelijk een beurt en kan onafhankelijk van elkaar rondlopen. Tijdens een ronde kan je bekende Mario-personages rekruteren om met je mee te lopen op het bord, maar daar blijft het niet bij! De Mario-personages leveren ook een bijdrage in de minigames en baasgevechten, waardoor het elke keer weer anders voelt dan de voorgaand keer. Tevens is de titel compatibel met de amiibo uit de Super Mario series-lijn. De game verschijnt 7 oktober.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “[E3] Beelden van Mario Party: Star Rush

Geef een reactie