[E3] The Legend of Zelda Wii U/NX krijgt subtitel en trailer

Nintendo heeft de subtitel van de nieuwe Zelda-titel bekend gemaakt op E3 2016.

De bekendmaking van de subtitel is gepaard gegaan met een trailer welke de nieuwe elementen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild toont. Een van de nieuwe elementen zijn bomen kappen, het gebruik maken van magie en de wilde dieren die overal in de nieuwe titel vertegenwoordigd lijkt te zijn. De trailer is hieronder te bewonderen en zal voor de Nintendo Wii U en NX uitkomen.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

7 gedachten over “[E3] The Legend of Zelda Wii U/NX krijgt subtitel en trailer

 • 14/06/2016 om 18:26
  Permalink

  Ik weet het niet, eerlijk gezegd.
  De game ziet er natuurlijk schitterend uit, maar ik kreeg nou niet echt het ”Zelda-gevoel” te pakken. Eerder iets als Skyrim…

 • 14/06/2016 om 18:38
  Permalink

  Eerlijk is Eerlijk: Het zelda gevoel was er niet meteen… Maar dat komt vooral volgens mij doordat het muziekje niet echt zelda-achtig is.
  Maar… ik heb het filmpje nu 3/4 x gekeken en ik krijg er een beetje een skyrim gevoel bij… waar ik natuurlijk ook erg blij van wordt. De wereld ziet er prachtig en divers uit, en ik heb echt het avontuurlijke gevoel; ook wat volwassener. Ik wordt iig steeds enthousiaster:D

 • 14/06/2016 om 19:01
  Permalink

  missie geslaagd! Breek met tratitionele zelda grenzen. Kreeg ook iets van monster hunter gevoel, skyrim nooit gespeelt. En wtf! Een wereld vol leven en laten we eerlijk zijngroot is ie zeker. Benieuwd wat er nog meer vrij word gegeven. Nog 9 maanden!!

 • 14/06/2016 om 19:12
  Permalink

  Oja. Al jaren komen er goede games uit waarvan de makers fan zijn van zelda. wat ze dan is al het goede van zelda met frisse goede eigen ideeën. Dat maakt skyrim een zelda game voor volwassene. Nintendo moest echt wat anders doen anders zal zelda geen 40 worden. Krijg ook een beetje het gevoel van avatar the last airbender. (Muziek) snel nog eens kijken. 😁

Geef een reactie