Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Screenshots LEGO StarWars The Force Awakens

Houdt je lightsaber paraat voor vijf nieuwe screenshots! Nog even en dan kun je ten strijde trekken met lightsabers en blaster battles in de opkomende game LEGO Star Wars The Force Awakens. Om alvast in de sfeer van de game te komen, heeft Warner Brothers. onlangs vijf nieuwe screenshots van de game vrijgegeven

Houdt je lightsaber paraat voor vijf nieuwe screenshots!

Nog even en dan kun je ten strijde trekken met lightsabers en blaster battles in de opkomende game LEGO Star Wars The Force Awakens. Om alvast in de sfeer van de game te komen, heeft Warner Brothers. onlangs vijf nieuwe screenshots van de game vrijgegeven. Deze screenshots vind je hieronder terug. Maak kennis met de LEGO-vormen van de bekende StarWars figuren.

De nieuwste titel in de LEGO serie ligt vanaf 28 juni in de winkels .De game zal verschijnen voor onder andere de Wii U, PS4, Xbox One en 3DS. De game is uiteraard gebaseerd op de laatste film uit de Star Wars serie die afgelopen jaar in december (Nederland) verscheen en een grote hit was.

Daily Nintendo heeft naast deze screenshots ook een exclusief interview met de producer van de serie klaarstaan, welke binnenkort online zal komen. Houdt hiervoor Daily Nintendo goed in de gaten!

LSWTFA_ChewieHanFinn LSWTFA_OtteganAssault LSWTFA_Rathtar Hunting 1 LSWTFA_RathtarHunting_2 LSWTFA_ReyFinnBB8