Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Runbow naar New 3DS en retail versie

Vorig jaar kwam de indie titel Runbow uit in de Wii U eShop, maar gisteren is er een 3DS versie aangekondigd.

Gisteren kwam tijdens de YouTube at E3 stream Damon Baker langs met een aantal indie ontwikkelaars om wat kleine aankondigingen te doen. Één van die aankondigingen was dat de populaire Runbow game naar de New 3DS zal komen en tevens een retailversie voor zowel de New 3DS als de Wii U zal krijgen later dit jaar.

Runbow is een side scrolling platformer met een kleine twist erin. De kleur van de achtergrond verandert constant waardoor de platformen die dezelfde kleur hebben als de achtergrond verdwijnen. Hierdoor moet je je voorgang in het level goed timen en wordt de game uitdagend.

Tevens onthulden de ontwikkelaars dat er een gratis cross-over zal komen met Shantae die zal worden toegevoegd als speelbaar personage.

Bekijk de 3DS trailer hieronder: