Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Nintendo kondigt Mario Party: Star Rush voor 3DS aan

Nintendo heeft via een persbericht tijdens de E3 een nieuwe Mario Party game aangekondigd.

Nintendo komt in een persbericht tijdens de E3 met een verrassing. In het persbericht kondigt Nintendo namelijk als verrassing een nieuwe game aan. Het gaat om een nieuw deel in de Mario Party serie. De nieuwe game zal verschijnen op de 3DS en zal als naam Mario Party: Star Rush dragen.

De game komt in November uit, verder is er nog weinig informatie beschikbaar. Wel is direct duidelijk dat de eerder aangekondigde amiibo bruikbaar zullen zijn in de game. Het gaat om personages waar eerder nooit een amiibo van verscheen en om personages waar eerder al andere amiibo van zijn verschenen. Leuk detail is dat Boo licht geeft in het donker.