[LIVESTREAM] Nintendo E3 2016

Vandaag om 19:00 uur gaat het tweede gedeelte van Nintendo Treehouse: Live at E3 2016 van start, kijk jij mee?

Gisteren kon je de aftrap waarnemen van Nintendo’s E3. Zoals je hebt gemerkt heeft dit op een andere wijze plaats gevonden dan dat je gewend bent. De afgelopen jaren bracht Nintendo een Digital Event uit, waarin alle nieuwe titels werden voorzien van een trailer en uitleg, maar dat is voor E3 2016 van de baan. Nintendo heeft gisteren beelden getoond van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Pokémon Sun & Moon.

Vandaag krijgen we Pokémon Go eb andere ganes voorgeschoteld. De andere games kennen een release op de 3DS en Wii U. Het programma van beide dagen ziet er als volgt uit:

Dag 1: 14/06/2016 18:00 uur
– Opening door Reggie Fils-Aimé
– The Legend of Zelda (Wii U)
– Pokémon Sun & Moon

Dag 2: 15/06/2016 19:00 uur
– Pokémon Go Q&A
– Aankomende titels voor Wii U en 3DS
Watch live video from Nintendo on www.twitch.tv

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

19 gedachten over “[LIVESTREAM] Nintendo E3 2016

Geef een reactie