Nintendo maakt maandag haar opwachting in YouTube’s E3 stream

Hoewel Nintendo vanaf aankomende dinsdag los gaat met haar eigen livestream, maakt het maandag al haar opwachting tijdens de livestream van YouTube.

YouTube zal tijdens E3 2016 een livestream aanbieden. Geoff Keighley, bekend van The Game Awards Show, zal de stream aan elkaar praten en ontvangt tijdens de livestream verschillende gasten, waaronder Nintendo. Hoewel het nog onduidelijk is wie Nintendo gaat vertegenwoordigen is het zeer aannemelijk dat Reggie Fils-Amié deze rol gaat vervullen. Het is ook onbekend wat Nintendo gaat bekend maken tijdens haar gastoptreden. Nintendo zal tussen 23:30 en 00:00 uur verschijnen in de onderstaande livestream.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

7 gedachten over “Nintendo maakt maandag haar opwachting in YouTube’s E3 stream

Geef een reactie