Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby: Planet Robobot – “Say Hello” commercial

Kirby: Planet Robobot ligt vanaf morgen in de winkels voor de Nintendo 3DS en zo kort voor de release hebben we een nieuwe commercial voor je!

Kirby: Planet Robobot ligt vanaf morgen in de winkels voor de Nintendo 3DS en zo kort voor de release hebben we een nieuwe commercial voor je!

Kirby Planet Robobot zal morgen naar de Nintendo 3DS komen en doorgaan op het concept van Kirby Triple Deluxe. De game zal dus opnieuw een side-scrolling platformer worden, maar kent dit keer leuke toevoegingen door een robotpak. Aan Kirby de taak om Dreamland te bevrijden van kwaadaardige robots. De game ondersteunt amiibo en dat laat een nieuwe trailer zien. Bekijk de nieuwe beelden van de game hieronder. Kijk jij uit naar deze nieuwe Kirby titel voor de Nintendo 3DS?