Tosca

Ik ben een Zelda fan tot op het bot, maar ik sta open voor vrijwel elk Nintendo spel. Mijn leven is momenteel helemaal volgepland, met school, waterpolo, volleybal, werk, en uiteraard Daily Nintendo!

11 gedachten over “Nieuwe Sonic Boom: Fire & Ice Trailer

  • 09/06/2016 om 00:41
   Permalink

   Sonic is een game gericht op snelheid, het woord “exploration” geeft me rillingen en doet me beseffen dat helaas Sega sonic niet meer begrijpt

   • 09/06/2016 om 09:56
    Permalink

    mwa, dat ook niet helemaal.
    Sonic was juist zogoed door de 2 te combineren.
    Zo kon je levels op meerdere paden uitspelen wat uitnodigde tot “exploration”, natuurlijk zaten er ook hele snelle stukken in de levels en de snelste manier om een level uit te spelen is dan ook heel snel Oo.

    Probleem met de Boom games (wat ik ervan gezien heb, zelf nooit gespeeld) is dat ze deze 2 aspecten niet echt combineren en meer afwisselen. Plus nog een hoop andere modes waar de game niet beter van wordt.

    Een goede Sonic game van laatste tijd is Freedom Planet, die het combineren van snelheid en verkennen van de omgeving wel goed doet.

  • 09/06/2016 om 07:40
   Permalink

   @superpikakong en @timsworld
   Dat komt omdat de eerste 2 Sonic Boom games voor de Wii U en 3DS respectivelijk een gemiddelde van 3.2 van de 10 en 4.7 van de 10 hebben gehaald volgens Metacritic en geen van die sites die op Metacritic staan hebben een positieve review achtergelaten.
   http://www.metacritic.com/game/wii-u/sonic-boom-rise-of-lyric
   http://www.metacritic.com/game/3ds/sonic-boom-shattered-crystal

   De ellende bleef echter niet bij de games, er is ook een TV serie uitgebracht in een aantal landen.
   Ook de serie kwam er niet vanaf zonder kritiek en memes.

 • 09/06/2016 om 12:35
  Permalink

  Sonic is een tof personage ook de meeste bijfiguren zijn ook goed. De orginele sonic op de sega was goed, echter waar nintendo slaagde om mario te laten groeien kwam sega met net niet titels. Hierdoor heeft sega heel veel slechte sonic titels gemaakt, wat erg jammer is aangezien er genoeg potentie is. Persoonlijk ben ik van mening dat 2d te snel is overgegaan naar 3d. Dit heeft medere titels geen goed gedaan. Ontwikkelaars hebben dit ook door en gaan nu terug naar het gat tussen 2d en 3d. In het geval van sonic heeft dit goed uitgepakt voor sonic 4. Erg jammer dat ze hier niet mee verder zijn gegaan. Sonic boom had mijn aandacht wel maar kon mijn verwachting niet waarmaken. En elk jaar een nieuwe sonic is ook niet goed voor de serie. Of niet mario?

Geef een reactie