[UPDATE] Eerst 15 minuten van Tokyo Mirage Sessions #FE

Nu de releasedatum van Tokyo Mirage Sessions #FE in Europa dichterbij komt, verschijnt er ook meer aan footage van de game. Zo hebben we vandaag het eerste kwartier aan gameplay voor je van de Engelstalige versie voor je.

Tokyo Mirage Sessions #FE is een de cross-over van de Fire Emblem en Atlus series. De hoofdpersonen in deze game moeten de Mirages, wezens uit een andere dimensie, verslaan. Maar deze hoofdpersonen moeten nog een belangrijke taak vervullen: popsterren blijven en de concurrentie voorblijven. Zowel J-Pop als vechten staat dan ook centraal in de game. In de de game zullen alleen Japanse sterren voorkomen, hier is voor gekozen omdat de game zich in Tokyo afspeelt. Voor de totstandkoming van de game heeft Atlus met grote Japanse plantenmaatschappijen  samengewerkt. Bekijk hieronder de nieuwe beelden van de game. Tokyo Mirage Sessions #FE komt 24 juni naar de Wii U.

Bekijk de beelden hieronder:

[UPDATE]: Inmiddels is er een video opgedoken met maar liefst een uur aan gameplay! Deze kun je hieronder bekijken.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Eén gedachte over “[UPDATE] Eerst 15 minuten van Tokyo Mirage Sessions #FE

  • 07/06/2016 om 14:30
    Permalink

    Blijf het een interessante game vinden, maar heb eigenlijk nog zoveel Wii-U games in te halen dat deze achteraan zal moeten sluiten…

    Goed dat ze ieder geval de originele stemmen erin hebben gelaten.
    Dit is echt een game die we 9 van de 10 keer niet uit zien komen in Europa.

Geef een reactie