Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Maker Maandag – Mei

Het is weer tijd voor Mario Maker Maandag, de maandelijkse special waar wij elke maand één van jullie Super Mario Maker levels uitlichten en deze week is het de beurt aan Koopa om ons te voorzien van een level!

Het is weer tijd voor Mario Maker Maandag, de maandelijkse special waar wij elke maand één van jullie Super Mario Maker levels uitlichten.

Sinds de release van Super Mario Maker hebben jullie een heleboel levels met ons gedeeld in het Super Mario Maker Level topic.  Elke week kiezen wij één van deze levels uit om vervolgens op Mario Maker Maandag uit te lichten. Heb jij een leuk, mooi, grappig, of op wat voor wijze dan ook uniek level gemaakt en wil je dat zoveel mogelijk mensen hem spelen? Plaats hem dan in dit topic en wie weet staat jouw level hier de volgende keer!

SUper Mario Maker Monday MeiDeze week is het de beurt aan Koopa om ons te voorzien van een level! Koopa’s Bowser Jr’s Spike castle maakt volop gebruik van ‘nieuwe’ attributen uit het spel. Dit doet het level op een hele subtiele manier. Neem nou de Spike pillars als voorbeeld. Waar die, in het begin van het level, gewoon een gevaar vormden omdat ze gewoonweg ‘aanwezig’ waren, kom je later in het level al gauw achter het feit dat Koopa deze pilaren op nog veel meer manieren gevaarlijk kan maken!

Zo is er een stukje in het level waar je over blokken heen moet rennen, die, als je te lang wacht, een voor een kapot worden gemaakt door deze pilaren. Het level is verder niet heel moeilijk. Toch voel je een bepaalde druk als je het speelt, alsof je elk moment af kunt gaan. Wanneer je dan op het laatste Bowser jr. weet te verslaan, ben je dan ook opgelucht dat je het level gehaald hebt. Tot je erachter komt dat het level nog verder gaat..! Al met al een erg leuk level, en ik daag jullie dan ook uit om mijn wereldrecord van 00:54:280 te verbeteren!”

 

Level ID: 42F1-0000-023C-91EB

Wat vind jij van het level van Koopa? Laat het hieronder weten!