Nintendo Vans slechts voor korte tijd verkrijgbaar

Sinds vrijdag is de Vans x Nintendo collectie verkrijgbaar, later deze maand zullen ze verder worden gedistribueerd. Daarnaast zullen er naast de schoenen ook andere kleding en accessoires beschikbaar komen.

Van de kleding en accessoires toonde we je eerder al content. Als je binnenkort gehuld wilt gaan in Nintendo stijl zul je snel moeten zijn om een keuze te maken. Een vertegenwoordiger van Vans heeft aan Engadget  laten weten dat de speciale collectie voor gamefans slechts voor een (hele) korte periode te verkrijgen zal zijn.

Mocht je op de hoogte gebracht willen worden met het laatste nieuws over de lancering kan je je opgeven voor een nieuwsbrief via deze Vans website. Hoogstwaarschijnlijk zal niet elke winkel, die Vans schoenen verkoopt, deze lijn meteen hebben. Via de Store Finder kan je de dichtstbijzijnde Vans store in jouw buurt vinden.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

2 gedachten over “Nintendo Vans slechts voor korte tijd verkrijgbaar

 • 05/06/2016 om 19:48
  Permalink

  Maar hoe kort is ‘(heel) kort’? Ik wil namelijk wel een paar kopen, maar ik moet dan even naar Amsterdam om ze te passen…

  • 05/06/2016 om 20:11
   Permalink

   Op de dag van de presale wou ik een paar kopen voor mijn vader. Binnen enkele uurtjes was zijn maat al uitverkocht. De volgende dag heb ik ze gelukkig bij Footlocker kunnen kopen, maar ook hier waren al veel maten weg… Ze gaan als warme broodjes over de toonbank, dus ik denk dat je ze snel moet kopen!

Geef een reactie