Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou!

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

mario golf

Vincent
Gespeeld: Fire Emblem Fates: Conquest, New Super Mario Bros. U en Yoshi’s Woolly World
Gekocht: Mario Golf: World Tour

Voor de derde week op rij geef ik aan dat ik weer uurtjes in Fire Emblem Fates heb zitten. Het einde van Conquest is in zicht en dat betekent dat ik binnenkort met Birhtright kan starten. Af en toe onderbreek ik de strategische titel voor wat multiplayersessies met mijn zoontje. Hierbij zijn de titels New Super Mario Bros. U en Yoshi’s Woolly World aan te pas gekomen.

Op gebied van aankopen heb ik Mario Golf: World Tour voor een zacht prijsje weten te bemachtigen. Op Shopto.net ben ik de titel tegengekomen voor 18 euro inclusief verzending. Het spel moet nog binnen komen, maar ik heb voorlopig nog genoeg aan Fire Emblem Fates om de tijd door te komen.

Yokai Watch Banner

Kevin
Gespeeld: Yo-Kai Watch, Kick & Fennick en DOOM
“Gekregen”: Kick & Fennick

Vorige week vertelde ik al dat ik Yo-Kai Watch in huis had gehaald, maar nog niet gespeeld. Deze week ben ik begonnen met het uitproberen van de titel.  Heel ver ben ik nog niet, maar dat ligt niet aan het spel, maar meer aan het feit dat het gewoon een drukke week is. Toch ben ik er van overtuigt dat dit spel mij straks heel veel plezier gaat beleven. Zeker omdat er zoveel verschillende Yo-Kai zijn! De gelijkenis met Pokémon kan ergens wel gevonden worden en het is zeker een warmhoudertje tot Pokémon Sun en Moon straks zullen verschijnen. Ondertussen heb ik ook nog de Indie titel Kick & Fennick uitgeprobeerd. Als je wilt weten wat ik van deze laatste game vind, dan kun je dat binnenkort teruglezen in de review.

Star Fox Zero

Randy
Gespeeld: Star Fox Zero
Gekocht: Geen

Deze week geen nieuwe games gekocht. Wél heb ik me afgelopen week in de avonden weer volop weten te vermaken met Star Fox Zero voor de Wii U. Elke avond na het werk even een leveltje doorspelen, een van mijn favoriete series waar ik nog steeds geen genoeg van heb!

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!