Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Japanse Yo-kai Watch 3 commercials tonen nieuwe beelden

Twee nieuw verschenen Japanse Yo-kai Watch 3 commercial toont nieuwe beelden van het derde deel in de Yo-kai Watch serie. Deel 1 is hier net verschenen, in Japan mogen ze al bijna aan de slag met het derde hoofdavontuur van Yo-Kai Watch.

Twee nieuw verschenen Japanse Yo-kai Watch 3 commercial toont nieuwe beelden van het derde deel in de Yo-kai Watch serie.

Deel 1 is hier net verschenen, in Japan mogen ze al bijna aan de slag met het derde hoofdavontuur van Yo-Kai Watch. De releasedatum van het derde deel staat gepland voor halverwege juli. Yo-Kai Watch 3 zal in twee verschillende edities verschijnen, welke de subtitels Sushi en Tempura dragen. De verschillende edities verschillen van gameplay en verhaallijn. Hoewel Japan al bijna aan de slag mag met het derde deel, moeten wij het voorlopig doen met het eerste deel. De review van Yo-Kai Watch kan je hier lezen.