Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer gameplay beelden Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

De laatste dagen kon je al nieuwe trailers en gameplay beelden bewonderen van Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games welke deze maand verschijnt op de Wii U. Vandaag hebben we opnieuw gameplay beelden voor je

De laatste dagen kon je al nieuwe trailers en gameplay beelden bewonderen van Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games welke deze maand verschijnt op de Wii U. Vandaag hebben we opnieuw gameplay beelden voor je.

Later dit jaar is het weer tijd voor één van de grootste sportevenementen ter wereld, de Olympische Spelen, en dan kan een Mario & Sonic game niet uitblijven. Zoals elke keer bij Mario & Sonic games zullen de twee universa samensmelten om zo competief tegen elkaar sporten te beoefenenMario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games komt op 24 juni naar de Wii U en verscheen op 8 april al voor de 3DS. Nieuwe gameplay beelden van de Wii U versie zie je hieronder. Kijk jij uit naar Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games?