Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

HD-Trailer van Steamworld Heist

Steamworld Heist werd een paar maanden geleden uitgebracht voor de Nintendo 3DS, maar zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor de Nintendo Wii U. Geniet van de launch trailer welke in HD te bewonderen is.

Steamworld Heist werd een paar maanden geleden uitgebracht voor de Nintendo 3DS, maar zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor de Nintendo Wii U. Geniet van de launch trailer welke in HD te bewonderen is. 

Steamworld Heist is geen directe vervolg op Steamworld Dig, maar speelt wel in dezelfde wereld af. Het verhaal van SteamWorld Heist speelt zich ver na de avonturen van Rusty in SteamWorld Dig af. De gameplay in SteamWorld Heist is totaal anders dan voorgaande delen uit de serie. In dit avontuur zal je minder vrij kunnen bewegen en zeer tactisch te werk moeten gaan. De gameplay valt onder de categorie Turn Based Strategy en dat houdt in dat je per ronde de mogelijkheid krijgt om een actie te maken.

Eerder werd het avontuur voor de Nintendo 3DS beloond met een nette 8,5 op Daily Nintendo. De review kan je hier lezen! Benieuwd hoe de de HD versie eruit komt te zien? Dat kun je hieronder bekijken.