Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe titel Harvest Moon naar 3DS

Natsume heeft een volledig nieuwe game aangekondigd voor de Nintendo 3DS. Harvest Moon: Skytree Village, zoals de game zal gaan heten, zal draaien om het terug geven van de kracht aan Harvest Goddess.

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Harvest Moon: The Lost Valley is aangekondigd, na deze laatste titel op een handheld van Nintendo verscheen nog wel Harvest Moon: Seeds of Memories voor Android en iOS. Deze game, die later dit jaar zal verschijnen voor de Wii U, zal lijk het definitief niet naar de (new)3DS komen.

Natsume heeft namelijk een volledig nieuwe game aangekondigd voor de Nintendo 3DS. Harvest Moon: Skytree Village, zoals de game zal gaan heten, zal draaien om het terug geven van de kracht aan Harvest Goddess. In de afgelopen jaren is haar kracht namelijk afgenomen en hierdoor is het land een stuk minder vruchtbaar dan we gewend zijn van het groene ‘The Oasis of the Harvest Goddess’.

Momenteel is nog niet duidelijk of de titel ook zal verschijnen in Europa. Wel is duidelijk dat het nieuwe deel in de serie op de E3 in Los Angeles speelbaar zal zijn. De E3 vindt dit jaar plaats van 14 t/m 16 juni.