Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgende Pokémon evenement van start

Pokémon bestaat dit jaar 20 jaar en om dat te vieren geeft The Pokémon Company elke maand een speciale Pokémon weg. Met deze maand een Manaphy.

Pokémon bestaat dit jaar 20 jaar en om dat te vieren geeft The Pokémon Company elke maand een speciale Pokémon weg. Met deze maand een Manaphy.

Hoewel je vorige maand naar een Game Mania moest om Darkrai te kunnen downloaden kan je Manaphy gewoon thuis ontvangen. Manaphy zal level 100 zijn als je haar ontvangt, en zal het item King’s Rock bij zich dragen. Daarnaast heeft ze de ability Hydration en kent ze de volgende aanvallen: Tail Glow, Bubble en Water Sport. Manaphy zal tot en met 24 juni te downloaden zijn via het Nintendo Network voor alle vier de Pokémon spellen die op de 3DS zijn verschenen.

Manaphy 2016