Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou!

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

FE Fates

Vincent

Gespeeld: Fire Emblem Fates
Gekocht: Geen games, maar wel amiibo! Mega Yoshi, Robin, Lucina, Resetti, Mable en Kicks.

Ook deze week heb ik mijn uren gestoken in Fire Emblem Fates. Momenteel ben ik halverwege in Conquest en het verhaal begint alsmaar beter te worden. De intriges en nieuwe personages bevallen goed. Daarnaast is het ook mogelijk om via internet en streetpass andere kastelen te bezoeken. Mocht je willen dat ik jouw kasteel bezoek, plaats dan in de reactie het adres van jouw kasteel.

Op gebied van aankopen heb ik geen games, maar wel amiibo en een accessoire in vorm van een Hori Splatoon GamePad Protector gekocht. De amiibo heb ik gehaald bij Media Markt welke de 3 halen, 2 betalen actie kende. Daar heb ik Mega Yoshi gehaald voor een mooi prijsje. Ook heb ik van de Smash-amiibo Robin en Lucina gehaald welke ook compatibel zijn met Fire Emblem Fates. Ook uit de Animal Crossing-amiibo collectie heb ik een mooie aankoop kunnen doen. Resetti, Kicks en Mable zijn inmiddels toegevoegd. Hoeveel amiibo heb jij?

LEGO Dimensions

Kevin
Gespeeld: LEGO Dimension
Gekocht: LEGO Dimension, Yo-Kai Watch en Doom (3 halen, 2 betalen bij de Media Markt)

Ja, laat ik maar beginnen met de mededeling dat ik de Playstation 4-versie van LEGO Dimension in huis heb gehaald. Daarentegen is LEGO Dimension ook voor de Wii U verschenen en daarbij in mijn ogen interessant om ook even te bespreken. Zo heeft het uiteindelijk bouwen van je eigen portal in échte LEGO, wel zijn charme. Daarbij krijg je net als in elke LEGO-game weer een heleboel leuke puzzels en interacties met de spelwereld. Een van die interacties is een glitch waar ik met een net met echte LEGO gebouwde Bat Mobile, eeuwig door de grond blijf vallen, maar goed dat soort glitches zijn we ondertussen al wel gewend van LEGO-games. Die zitten er gewoon standaard in, en die zullen er nog wel in blijven ook…

Verder heb ik nog Yo-Kai Watch in huis gehaald. Ik heb nog geen tijd gehad om het spel te spelen, maar dat gaat binnenkort sowieso gebeuren. Maar eerst moet ik ook nog even enkele potjes Doom voor de Playstation 4 spelen. Waar dit spel oorspronkelijk ooit op onder andere de Nintendo 64 verscheen, heeft hij een ware upgrade ontvangen. Al zal ik jullie daar niet mee vervelen. Dit is en blijft uiteraard Daily NINTENDO.

Bravely Default

Roël
Gespeeld: FIFA 16
Gekocht: Geen games

Niet heel verrassend maar ook deze week heb ik me weer goed kunnen vermaken met FIFA. Zowel in een lokale competitie als wat leuke online matches. Het blijft natuurlijk m’n grote hobby!

Randy
Gespeeld: Guitar Hero Live, Bravely Default
Gekocht: Guitar Hero Live

Het is alweer een tijdje terug dat rocken met een plastic gitaar in de mode is geweest, vroeger was ik er gek op en al een tijdje wilde ik Guitar Hero Live nog halen. Toen ik deze voor nog geen 45 euro zag liggen, hoefde ik dan ook niet te twijfelen. Guitar Hero Live brengt niet alleen een nieuwe game, maar ook een nieuwe gitaar. En die speelt best lekker! Samen met veel nieuwe nummers kun je uren zoet zijn met de game. Bovendien biedt de Guitar Hero TV mode middels streamen een bizarre hoeveelheid nummers met zich mee. Dat uren zoet zijn geldt trouwens ook voor Bravely Default. Inmiddels speel ik al ruim 1,5 maand telkens korte sessies met Bravely Default.

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!