Shin Megami Tensei IV: Apocalypse story trailer

We hebben een nieuwe trailer voor je van de aankomende 3DS game Shin Megami Tensei 4 Apocalypse.

Shin Megami Tensei 4 Apocalypse verscheen eerder dit jaar al in Japan voor de 3DS. Het spel speelt zich af in de wereld van Shin Megami Tensei IV, alleen dan met een compleet nieuw verhaal. Daarmee wordt Shin Megami Tensei 4 Final een compleet nieuwe game met nieuwe personages. Het spel speelt zich af in de jaren ’30 van deze eeuw. Een hunter sterft al op jonge leeftijd maar door een pact met een god komt hij terug tot leven. Dan sluit hij allianties met andere Hunters en ontstaat er een plot dat de gebeurtenissen van de originele Shin Megami Tensei IV kruist.

Shin Megami Tensei IV: Final is sinds februari 2016 uit in Japan en ligt vanaf deze zomer in Noord-Amerikaanse winkels. Wanneer de game hier uitkomt is nog niet bekend.

Geef een reactie