Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hello Kitty in Super Mario Maker

In Super Mario Maker kan je gebruik maken van talloze kostuumpjes. De kostuumpjes zijn gebaseerd op andere gameseries en evenementen. Vandaag is bekend gemaakt dat Hello Kitty het assortiment komt versterken.

Hello Kitty is toegevoegd aan het assortiment van Super Mario Maker.

In Super Mario Maker kan je gebruik maken van talloze kostuumpjes. De kostuumpjes zijn gebaseerd op andere gameseries en evenementen. Vandaag is bekend gemaakt dat Hello Kitty het assortiment komt versterken. De kostuumpjes worden vrijgespeeld zodra je de bij behorende level hebt volbracht. Gamexplain heeft het level van Hello Kitty in beeld gebracht. In het onderstaand filmpje kan je naast het level ook de kostuumpjes bewonderen en de bij behorende geluiden horen.

Voor wie Super Mario Maker nog niet in huis en twijfelt over aanschaf van de creatieve titel, kan hier de review van Super Mario Maker lezen!