Eerste gameplay trailer Dragon Ball: Fusions

Dragon Ball Z is een enorm populaire franchise en binnenkort komt er een nieuwe game van uit op de 3DS. Vandaag is de eerste gameplay trailer verschenen.

Dragon Ball: Fusion werd begin dit jaar aangekondigd in een Japans tijdschrift V Jump, maar daarna bleef het aardig stil rondom de game. Namco Bandai heeft vandaag de eerste gameplay trailer van de game vrijgegeven. In de trailer zie je onder andere beelden van de wereld, gevechten en komen er vele bekende personages voorbij.

 

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Eén gedachte over “Eerste gameplay trailer Dragon Ball: Fusions

Geef een reactie