Nieuwe beelden en details Pokémon GO verschenen

In de Verenigde Staten is een béta verschenen om ook daar de game uit te testen. Naast deze verschijning is er ook weer informatie vrijgegeven. 

Pokémon Go wordt een nieuwe mobiele game in de stijl van Ingress. Al sinds de bekendmaking is er veel enthousiasme onder mobiele gebruikers voor deze game. Eerder is de Pokémon Plus en informatie over teams bekendgemaakt. Vandaag zijn er nieuwe beelden verschenen en is er iets meer ingegaan op het vechtsysteem.

De officiële site van Pokémon Go vertelt ons eerst dat de werelden uit de serie altijd zijn gebaseerd op de echte wereld en dat met Pokémon Go de wereld en virtuele wereld overeen komen. Je moet je eigen omgeving ontdekken om Pokémon te kunnen vinden en je smartphone zal een melding geven, als je dichtbij een Pokémon in de buurt bent. Door op je smartphone aanvallen te ontwijken en de Pokéball goed te richten, kan je een Pokémon vangen. Naast Pokémon zijn Pokéstops, die geplaatst zijn op bijzondere locaties, een plek om verschillende items te kopen. Bijpassende screenshots kan je hieronder bewonderen:

Het is ook mogelijk om een karakter naar jouw wens aan te passen. Dit karakter loopt over de kaart, verschijnt bij overgenomen Gyms en staat op je profielpagina. Hoe je je karakter kan aanpassen zie je in de afbeelding hieronder:

Naast het veroveren van Gyms is het verhogen van je eigen level ook van belang. Dit doe je door je Pokédex te vullen. Het is daarom van belang om veel verschillende Pokémon te vangen. Dit doe je door naar plekken met verschillende landschappen te gaan en eieren uit te laten komen, die je bij Pokérstops krijgt. Als je veel Pokémon van dezelfde soort hebt, kun je een Pokémon ook laten evolueren. Beelden van de Pokédex en het evolueren zie je hieronder:

Op een bepaald moment in de game moet je een keuze maken tussen drie verschillende teams. De bedoeling is dat je in dit team samenwerkt om Gyms te veroveren. Dit veroveren doe je door een gevecht aan te gaan met Pokémon, die in de gym zitten. Als je hiervan wint, daalt de Gym’s Prestige. Als deze het nulpunt heeft bereikt, kan een ander team deze Gym claimen. Als je een Gym in je macht hebt, kan elk teamlid hier een Pokémon achterlaten ter verdediging. De bedoeling is dat je zo’n sterk mogelijke verdediging maakt door met teamgenoten te overleggen. Naast het in de macht hebben van Gyms, zijn er ook uitdagingen die je kan vervullen. Als je genoeg uitdagingen hebt vervuld, kan je medailles winnen.

Voor de echte fans, is de Pokémon Plus beschikbaar. Dit is een apparaat, dat via Bluetooth verbonden is met je telefoon. Als je dichtbij een Pokémon bent, zal een lampje oplichten en kan je via de Pokémon Plus de Pokémon vangen door op een knopje te drukken.

pokemon-go-plus-2-2

Alhoewel de game gratis te downloaden zal zijn uit de Google Play Store en App Store, zullen er microtransacties in zitten. Deze microtransacties zullen PokéCoins heten, die voor verbeteringen, power-ups en items zorgen.

 

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

3 gedachten over “Nieuwe beelden en details Pokémon GO verschenen

Geef een reactie