[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week! 

FE Fates

Vincent
Gespeeld: Yo-Kai Watch, Animal Crossing: amiibo Festival, Mario Kart 8 en Fire Emblem Fates
Gekocht: Fire Emblem Fates Limited Edition

Afgelopen week heeft bij mij de Nintendo 3DS overuren gedraaid. Dit is dan ook te danken aan titels als Yo-Kai Watch en Fire Emblem Fates. Met Yo-Kai Watch ben ik bezig met de post-game en het verzamelen van de talloze Yo-Kai. Hoewel ik nog lang niet klaar ben, las ik een kleine pauze in voor mijn nieuwe aanwinst: de gelimiteerde editie van Fire Emblem Fates. Veel van deze titel heb ik nog niet kunnen spelen vanwege werkzaamheden, maar dit gaat ongetwijfeld komende weken goed komen. De review van Fire Emblem Fates zal dan ook spoedig online verschijnen. Voor de multiplayersessies heb ik de Wii U aangezet. Denk aan Mario Kart 8 en Animal Crossing: amiibo Festival. Van de laatst genoemde ben ik nog altijd bezig om alle kostuumpjes voor m’n amiibo vrij te spelen.

Star Fox Zero

Randy
Gespeeld: Star Fox Zero
Gekocht: Geen

Eerlijk gezegd heb ik deze week weinig kunnen gamen. De voorbereidingen voor de lancering van het nieuwe Daily Nintendo is daar de grote boosdoener van, maar het was het waard. Star Fox Zero blijft toch leuk om even snel een leveltje te doen!

Yoshi's Story

Kevin
Gespeeld: Yoshi’s Story en Tachyon Project
Gekocht: DarkSiders II, Swords & Soldiers II, Runbow, Freedom Planet (Humble Bundle)

Yoshi’s Story had ik al een tijdje als Virtual Console op mijn Nintendo Wii U staan, daarentegen had ik nog niet echt de tijd om deze klassieker eens een keer te spelen. In ieder geval is daar nu verandering in gekomen. Ben jij een fan van dit schattige dinosaurusje, dan is het misschien voor jou ook interessant om deze platformer in huis te halen. Daarnaast heb ik deze week de Indie Tachyon Project gespeeld, maar hierover lezen jullie binnenkort meer. Wanneer ik het spel voldoende heb gespeeld om een mening te vormen, kunnen jullie die mening nog uitgebreid teruglezen in de review! O ja, en ik moet nog tijd vrijmaken voor al die Humble Bundle-games.

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

23 gedachten over “[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

 • 22/05/2016 om 13:06
  Permalink

  Gespeeld: Doom, Uncharted 4, The Witcher 3: Wild Hunt, Peggle
  Gekocht: Uncharted 4 Special edition

  Sorry jongens, geen Nintendo content deze week!

 • 22/05/2016 om 18:25
  Permalink

  Gespeeld: Fire Emblem Fates
  Gekocht: Fire Emblem Fates Limited Edition
  Niet zoveel tijd om te gamen de laatste tijd, maar voor Fire Emblem Fates maak ik wel een uitzondering 🙂

 • 22/05/2016 om 20:21
  Permalink

  Gespeeld: Team Fortress 2, Starfox Zero, SMM, en een beetje Halo reach
  Gekocht: geen
  Toevallig was er dit weekend een trailer uitgebracht voor Sister Location, die ga ik ZEKER spelen als hij uitkomt

 • 23/05/2016 om 00:53
  Permalink

  wel best veel gekocht voor wii u en 3ds new maar de game die mij langs nagebleven is is mario 3d voor wii u en pokken tournament bravely second end layer- inazuma eleven en x jammer genoeg niet uitgepeeld

 • 23/05/2016 om 10:44
  Permalink

  Gespeeld: Zelda Hyrule Warriors, New Super Mario Bros 2, Mario Kart 7 (online), badge arcade, siesta fiesta.
  Gekocht: Niets. Ik heb 3 weken terug Swords vs soldiers, Zelda Hyrule Warriors, Siesta fiesta en Steamworld Heist DLC gekocht. Nu spelen wat ik toen heb gekocht. Binnenkort de nieuwe Kirby en Terraria kopen. E3 hopelijk wat eshop games te bieden. In September nog Metroid proberen…

  Toch wel aardig wat te gamen komende maanden 😀

 • 23/05/2016 om 14:29
  Permalink

  Ik heb eindelijk Xenoblade Chronicles 3D weer opgepakt. Ik heb het een tijdje laten liggen omdat ik niet verder kwam, maar heb het godzijdank weer op mogen pakken en snap eindelijk ongeveer hoe het spel speelt. Ook heb ik de Ryu en Corrin DLC aangeschaft en gespeeld voor Smash bros en ook een erg verfrissend ervaring was dat. Ze zijn erg uniek en heel leuk om mee te spelen!
  En het blijft feest. Mijn nieuwe schatjes, mijn nieuwe pareltjes, mijn prachtige Shulk en Villager amiibo’s heb ik nieuw gekregen voor mijn verjaardag en op de een of andere manier maakt dat amiibo’s net een stukje aantrekkelijker.

Geef een reactie