Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week! 

FE Fates

Vincent
Gespeeld: Yo-Kai Watch, Animal Crossing: amiibo Festival, Mario Kart 8 en Fire Emblem Fates
Gekocht: Fire Emblem Fates Limited Edition

Afgelopen week heeft bij mij de Nintendo 3DS overuren gedraaid. Dit is dan ook te danken aan titels als Yo-Kai Watch en Fire Emblem Fates. Met Yo-Kai Watch ben ik bezig met de post-game en het verzamelen van de talloze Yo-Kai. Hoewel ik nog lang niet klaar ben, las ik een kleine pauze in voor mijn nieuwe aanwinst: de gelimiteerde editie van Fire Emblem Fates. Veel van deze titel heb ik nog niet kunnen spelen vanwege werkzaamheden, maar dit gaat ongetwijfeld komende weken goed komen. De review van Fire Emblem Fates zal dan ook spoedig online verschijnen. Voor de multiplayersessies heb ik de Wii U aangezet. Denk aan Mario Kart 8 en Animal Crossing: amiibo Festival. Van de laatst genoemde ben ik nog altijd bezig om alle kostuumpjes voor m’n amiibo vrij te spelen.

Star Fox Zero

Randy
Gespeeld: Star Fox Zero
Gekocht: Geen

Eerlijk gezegd heb ik deze week weinig kunnen gamen. De voorbereidingen voor de lancering van het nieuwe Daily Nintendo is daar de grote boosdoener van, maar het was het waard. Star Fox Zero blijft toch leuk om even snel een leveltje te doen!

Yoshi's Story

Kevin
Gespeeld: Yoshi’s Story en Tachyon Project
Gekocht: DarkSiders II, Swords & Soldiers II, Runbow, Freedom Planet (Humble Bundle)

Yoshi’s Story had ik al een tijdje als Virtual Console op mijn Nintendo Wii U staan, daarentegen had ik nog niet echt de tijd om deze klassieker eens een keer te spelen. In ieder geval is daar nu verandering in gekomen. Ben jij een fan van dit schattige dinosaurusje, dan is het misschien voor jou ook interessant om deze platformer in huis te halen. Daarnaast heb ik deze week de Indie Tachyon Project gespeeld, maar hierover lezen jullie binnenkort meer. Wanneer ik het spel voldoende heb gespeeld om een mening te vormen, kunnen jullie die mening nog uitgebreid teruglezen in de review! O ja, en ik moet nog tijd vrijmaken voor al die Humble Bundle-games.

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!