Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tokyo Mirage Sessions #FE website online

Nintendo heeft de officiële microsite van de aankomende Wii U game Tokyo Mirage Sessions #FE online gezet. Op de microsite kun je veel informatie en beeldmateriaal van de game vinden,

Nintendo heeft de officiële microsite van de aankomende Wii U game Tokyo Mirage Sessions #FE online gezet.
Op de microsite kun je veel informatie en beelden van het spel vinden, ook vind je er een samenvatting van het verhaal en worden de personages in de game uitgelicht. Tokyo Mirage Sessions #FE verschijnt op 24 juni voor de Wii U.

Tokyo Mirage Sessions #FE is een de cross-over van de Fire Emblem en Atlus series.De hoofdpersonen in deze nieuwe game moeten de Mirages, wezens uit een andere dimensie, verslaan. Maar deze hoofdpersonen moeten nog een belangrijke taak vervullen: popsterren blijven en de concurrentie voorblijven. Zowel J-Pop als vechten staat dan ook centraal in de game.

Om een game neer te zetten waar echte Japanse popsterren in voorkomen, heeft Atlus met grote Japanse plantenmaatschappijen  samengewerkt om het zo levensecht over te laten komen. Omdat de game in Tokyo plaatsvindt en men dichtbij het origineel wil blijven, kunnen we hier alleen maar genieten van de Japanse stemmen.