Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Opnames ‘Tetris film’ starten volgend jaar.

Een film welke gebaseerd is op de game Tetris zal vanaf volgend jaar worden opgenomen. De opnames zullen in zowel China als meer westerse locaties plaats vinden. De film moet een kick-off worden van een trilogie. co-producer Larry Kasanoff heeft tegenover Deadline aangegeven dat het een film gaat worden 'die je niet verwacht'

Een film welke gebaseerd is op de game Tetris zal vanaf volgend jaar worden opgenomen. De opnames zullen in zowel China als meer westerse locaties plaats vinden.

De film moet een kick-off worden van een trilogie. co-producer Larry Kasanoff heeft tegenover Deadline aangegeven dat het een film gaat worden ‘die je niet verwacht’ het moet een Sci-fi thriller worden en zal volgens Kasanoff ‘een coole verrasing worden.

Voor de film zal gewerkt worden met een budget van $80 miljoen. Kasanoff die naast producer, samen met Bruno Wu, is tevens CEO van Threshold Global Studios. Het gaat om een zogenoemde live-actionfilm, wat zal betekennen dat er menselijke acteurs in de film voor zullen komen. Kasanoff heeft ook gewerkt aan films die gebaseerd waren op de bekende Mortal Kombat-games. De twee films brachten samen zo´n 105 miljoen dollar op en dateren alweer uit 1995 en 1997. Threshold Entertainment is de laatste jaren vooral met Marvel, Lego en Star Wars films bezig geweest.