Details en beelden van Yo-Kai Watch 3 onthuld

Meer informatie en beelden van Yo-Kai Watch 3 zijn vrijgekomen.

In Japan mogen ze al bijna aan de slag met het derde hoofdavontuur van Yo-Kai Watch. De releasedatum van het derde deel staat gepland voor halverwege juli en mondjesmaat komt er alsmaar meer informatie en beelden vrij. Wat dat inhoudt, lees je hieronder!

Yo-Kai Watch 3 zal in twee verschillende edities verschijnen, welke de subtitels Sushi en Tempura dragen. De verschillende edities verschillen van gameplay en verhaallijn. In Yo-Kai Watch 3: Sushi zal Keita/Nate plaats maken voor Inaho. Een meisje dat een Yo-Kai Detective bedrijf start in Japan. Daar zal zij verschillende problemen van Yo-Kai gaan oplossen. Yo-Kai Watch 3: Tempura neemt jou mee naar Amerika, waar de vader van Keita/Nate een nieuwe baan heeft gevonden. De vertrouwde hoofdrolspeler zal voor het eerst zijn voet zetten in Amerika en ontdekt daar talloze nieuwe Yo-Kai welke gebaseerd zijn op de Amerikaanse cultuur. Hoewel beide edities verschillende verhaallijnen en Yo-Kai kennen, zijn ze wel met elkaar verbonden. De mysteries die in Amerika gebeuren worden gecorrespondeerd naar de verhaallijn in Japan.

Een aantal mysteries die in Yo-Kai Watch 3: Tempura voorkomen zijn vrijgegeven:

  • Een gerucht rondom een neergestorte UFO in een stad
  • Een mysterieuze cirkel in een granenveld
  • Een poltergeist in een oud herenhuis
  • Zombies die een stad teisteren

De onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig uit Yo-Kai Watch 3.

Hoewel Japan al bijna aan de slag mag met het derde deel, moeten wij het voorlopig doen met het eerste deel. De review van Yo-Kai Watch kan je hier lezen. Eerder  deze week werd Yo-Kai Watch 2 voor Amerika aangekondigd. Een Europese aankondiging is vooralsnog uitgebleven.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie