Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Details en beelden van Yo-Kai Watch 3 onthuld

In Japan mogen ze al bijna aan de slag met het derde hoofdavontuur van Yo-Kai Watch. De releasedatum van het derde deel staat gepland voor halverwege juli en mondjesmaat komt er alsmaar meer informatie en beelden vrij.

Meer informatie en beelden van Yo-Kai Watch 3 zijn vrijgekomen.

In Japan mogen ze al bijna aan de slag met het derde hoofdavontuur van Yo-Kai Watch. De releasedatum van het derde deel staat gepland voor halverwege juli en mondjesmaat komt er alsmaar meer informatie en beelden vrij. Wat dat inhoudt, lees je hieronder!

Yo-Kai Watch 3 zal in twee verschillende edities verschijnen, welke de subtitels Sushi en Tempura dragen. De verschillende edities verschillen van gameplay en verhaallijn. In Yo-Kai Watch 3: Sushi zal Keita/Nate plaats maken voor Inaho. Een meisje dat een Yo-Kai Detective bedrijf start in Japan. Daar zal zij verschillende problemen van Yo-Kai gaan oplossen. Yo-Kai Watch 3: Tempura neemt jou mee naar Amerika, waar de vader van Keita/Nate een nieuwe baan heeft gevonden. De vertrouwde hoofdrolspeler zal voor het eerst zijn voet zetten in Amerika en ontdekt daar talloze nieuwe Yo-Kai welke gebaseerd zijn op de Amerikaanse cultuur. Hoewel beide edities verschillende verhaallijnen en Yo-Kai kennen, zijn ze wel met elkaar verbonden. De mysteries die in Amerika gebeuren worden gecorrespondeerd naar de verhaallijn in Japan.

Een aantal mysteries die in Yo-Kai Watch 3: Tempura voorkomen zijn vrijgegeven:

  • Een gerucht rondom een neergestorte UFO in een stad
  • Een mysterieuze cirkel in een granenveld
  • Een poltergeist in een oud herenhuis
  • Zombies die een stad teisteren

De onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig uit Yo-Kai Watch 3.

Hoewel Japan al bijna aan de slag mag met het derde deel, moeten wij het voorlopig doen met het eerste deel. De review van Yo-Kai Watch kan je hier lezen. Eerder  deze week werd Yo-Kai Watch 2 voor Amerika aangekondigd. Een Europese aankondiging is vooralsnog uitgebleven.