Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Het nieuwe Daily Nintendo is online!

Daily Nintendo is vernieuwd. Met een compleet nieuwe en moderne lay-out zullen we je vanaf vandaag voorzien van het laatste Nintendo nieuws en meer! Misschien schrok je even toen je Daily Nintendo opende, of dacht je meteen ‘wow!’

Daily Nintendo is vernieuwd. Met een compleet nieuwe en moderne lay-out zullen we je vanaf vandaag voorzien van het laatste Nintendo nieuws en meer!

Misschien schrok je even toen je Daily Nintendo opende, of dacht je meteen ‘wow!’ Het nieuwe Daily Nintendo is online en dat hebben we bewust stilgehouden om jullie als bezoeker te verrassen met de nieuwe look. Daily Nintendo mag er dan wel anders uitzien, de oude vertrouwde DN community is nog steeds helemaal aanwezig! Neem daarom de tijd onze vernieuwde website even te verkennen. Wist je dat op de homepage naast de slider nu ook de recente reviews staan uitgelicht? We wensen je veel plezier op het nieuwe DN én horen natuurlijk graag jullie mening!