Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Welke starter uit Pokémon Sun & Moon heeft jouw voorkeur?

Welke starter uit Pokémon Sun & Moon heeft bij jou de meeste interesse gewekt?

Eerder deze week werd er informatie gedeeld over Pokémon Sun & Moon. Denk aan een de starters, boxart en legendarische Pokémon. Wij hebben dan deze week een passende opiniepeiling bedacht. Stem mee!

Uitslag van vorige week

De poll van vorige week was ook gebaseerd op Pokémon, maar had betrekking op de distributie van legendarische Pokémon die dit jaar elke maand plaats vindt. Jij kon je stem uitbrengen op de distributie van de legendarische Pokémon waar jij het meest naar uit keek. Uit de resultaten kunnen we concluderen dat naar Mew het meest werd uitgekeken. Mew ging ervandoor met bijna 20% van de stemmen. De tweede plaats ging niet naar één specifieke Pokémon, maar naar meerdere. Arceus en Meloetta konden rekenen op bijna 15% van de stemmen. Een ander opvallend feitje is dat Manaphy geen enkele stem heeft gekregen.

Poll van deze week

Deze week gaat de opiniepeiling over de nieuwe generatie in Pokémon. Dit brengt ons dan ook naar de starters die deze week werden onthuld. Hoewel het nog even afwachten is wat de uiteindelijke evoluties zijn, zijn wij benieuwd naar welke starter jouw voorkeur heeft!

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo. Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!