Opbrengsten van Humble Friends of Nintendo Bundle bekend

De periode dat de Humble Friends of Nintendo Bundle beschikbaar was is afgelopen er zijn 162.000 bundels verkocht.

Heb je nog geen Humble Friends of Nintendo Bundle gekocht? Dan moeten we je teleurstellen, gisteren was de laatste dag om een Humble Friends of Nintendo Bundle te kopen.

Humble Bundle is een bedrijf dat bundels van, vaak indie, games voor een scherp bedrag aanbiedt. Een deel van de opbrengst ervan gaat naar goede doelen. Het bijzondere is dat de koper zelf kan bepalen waar het geld naartoe gaat en hoeveel geld hij eraan uitgeeft.

Vorig jaar kwam de eerste Humble Bundle met games voor Nintendo consoles, maar deze was nog niet beschikbaar voor Europa. Dit keer hadden we meer geluk.

Twee weken lang was deze bundel beschikbaar. Hieronder een overzicht van opbrengsten van de Humble Friends of Nintendo Bundle (in Amerikaanse dollars):

 • Verkochte bundels: 162.000
 • Opgehaald bedrag: $1.576.000,-
 • Gemiddeld bedrag: $9,74
 • Top 3 donateurs:
  1. Anonymous ($300)
  2. 13AM Games($251)
  3. Nintendo’s Damon Baker ($250)

 

Jordy

Ik ben Jordy en ik ben alweer 25 jaar. Nintendo series als Mario, Zelda of Fire Emblem speel ik erg graag, maar zeker ook unieke games als Earthbound en Undertale kan ik waarderen. Als moderator ben ik altijd via een PM bereikbaar bij problemen op het forum of op de site.

2 gedachten over “Opbrengsten van Humble Friends of Nintendo Bundle bekend

 • 14/05/2016 om 17:19
  Permalink

  Het feit dat Nintendo te beroerd was om de prijzen van dat ding in euro’s te vermelden in het e-shop bericht dat ze mij stuurden heeft ervoor gezorgd dat ik die bundel niet gekocht heb. Jammer voor jullie Nintendo. Hadden jullie maar niet zo gemakzuchtig moeten doen sukkels.

Geef een reactie