Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

EA ziet mogelijkheden voor de NX

Bij de lancering van de Wii U leek het erop dat EA en Nintendo sterke partners zouden worden. Helaas viel de steun van EA al snel weg wat resulteerde in het feit dat Need for Speed: Most Wanted de laatste Wii U game bleek.

Door de lancering van de NX, Nintendo’s nieuwe thuisconsole lijken er weer mogelijk heden te zijn voor een samenwerking. In een interview zei Patrick Soderlund, vice-president van EA tegenover BBC het volgende (vrij vertaald):

Zowel ik als het bedrijf (EA) zijn fan van Nintendo, het bedrijf is de reden dat ik ooit begon met het maken van games. We houden contact met Nintendo en zullen, mits het voor ons zinvol is, erbij zijn als de lancering plaats vindt.

EA is natuurlijk bekend van o.a. FIFA, Battlefield en Need for Speed. Welke EA game zie jij graag verschijnen op de NX?