Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Minecraft: Wii U Edition, bekijk de boxart

De eShop versie van Minecraft voor de Wii U is inmiddels al een tijdje te downloaden en gister is bekend gemaakt dat er een update komt op 18 mei waardoor Mario beschikbaar zal worden.

Er zal ook een fysieke versie beschikbaar komen, echter voorlopig is deze alleen aangekondigd door Nintendo America, hiervan is nog geen releasedatum bekend gemaakt.  In Minecraft kan men in een uitgestrekt gebied kubusvormige objecten plaatsen op een rooster.

Het spel bouwt automatisch een omgeving, met grondstoffen, tegenstanders, dieren, tunnelsystemen, bergformaties en meren. De speler heeft een eigen avatar, waarmee hij de omgeving actief kan aanpassen.

Bekijk de boxart hieronder:
Micraft wiiuHeb jij Minecraft al of wacht jij op de fysieke versie als deze naar Europa komt?