Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

First 4 Figures onthult nieuw Metroid beeld

First 4 Figures is bekend door hun enorm grote en super gedetaileerde beelden van bekende game series. Vanaf vandaag is er een nieuwe in de Metroid lijn verkijgbaar.

Na een 1/4de schaal beeld van een Lightsuit Samus is het nu de beurt van een 1/4de schaal beeld van de Varia Suit. Het beeld is 20 inch hoog wat overeenkomt met 50,80cm. Mocht je het beeld willen heb je de keuze uit de exclusieve versie en de normale versie. De exclusieve versie heeft verlichting en is daarnaast alleen via de First 4 Figures site verkrijgbaar. Tevens zal dit beeld een gelimiteerde oplage hebben welke na twee weken van pre-order tijd vastgesteld worden.

Mocht je één van de twee versies willen moet je echter wel diep ervoor in de buidel tasten, de prijzen zijn namelijk $429,99 voor de exclusive versie en $384,99 voor de normale versie. Deze prijzen zijn exclusief verzenden, maar er zullen geen douane kosten bij komen. Bekijk hieronder een aantal afbeeldingen van de statue: