Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Elite Beat Agents ontwikkelaar ziet graag vervolg – mogelijk op NX

Elite Beat Agents verscheen bijna 10 jaar terug op de Nintendo DS. Na al die tijd ziet de ontwikkelaar graag een vervolg.

Elite Beat Agents is een muziekgame voor de Nintendo DS welke is ontwikkeld door iNiS. In de game is het de bedoeling op het ritme van de muziek de juiste acties uit te voeren op het touch-screen. Op deze manier help je als zijnde de Elite Beat Agents mensen die in nood zijn. De game verscheen destijds ook in Europa en werd goed ontvangen. De website Polygon kreeg de kans een interview te houden met  Elite Beat Agents director Keiichi Yano over de toekomst van de franchise. Yano liet weten dat hij na bijna 10 jaar graag een nieuwe game willen maken in de serie. Hij liet daar bij weten dat hij dan hoopt dat een vervolg op het aankomende Nintendo platform komt. Wellicht dus ooit naar de Nintendo NX?  Keiichi Yano tegenover Polygon:

‘I think, as with many of these types of games that have this following and at some point they come back, I think there will be a right time when it feels like [the series] should come back. A lot of times, the platform will dictate those kind of things.’