Nieuwe beelden Tokyo Mirage Sessions #FE

We hebben hieronder nieuwe beelden van Tokyo Mirage Sessions #FE, die in juni zal verschijnen, voor de Wii U voor je. 

Tokyo Mirage Sessions #FE is een de cross-over van de Fire Emblem en Atlus series. De hoofdpersonen in deze game moeten de Mirages, wezens uit een andere dimensie, verslaan. Maar deze hoofdpersonen moeten nog een belangrijke taak vervullen: popsterren blijven en de concurrentie voorblijven. Zowel J-Pop als vechten staat dan ook centraal in de game.

In de de game zullen alleen Japanse sterren voorkomen, hier is voor gekozen omdat de game zich in Tokyo afspeelt. Voor de totstandkoming van de game heeft Atlus met grote Japanse plantenmaatschappijen  samengewerkt. Bekijk hieronder de beelden:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie