Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Naar welke Legendarische Pokémon kijk jij uit?

The Pokémon deelt maandelijks, vanwege haar 20-jarig bestaan, een Legendarische Pokémon uit, maar naar welke Pokémon kijk jij het meest naar uit?

Een van de leukste, maar ook tijdrovendste elementen uit Pokémon is het verzamelen van elke zakmonster. De Legendarische Pokémon zijn dan ook het meest lastig te verkrijgen, maar The Pokémon Company helpt verzamelaars een handje. 

Uitslag van vorige week

Voordat we verder gaan met de poll van deze week, blikken we terug op  de opiniepeiling van voorgaande week. In de poll van vorige week vroegen we jou of je de Japanse fenomeen Yo-Kai Watch in huis gaat halen. De grootste groep heeft aangegeven dat de titel hen niet aanspreekt. Dit geldt voor ruim 40% van de stemmen. Aan de andere kant zijn er ook mensen die wel interesse hebben in Yo-Kai Watch, ruim 35% heeft aangegeven de titel wel in huis te halen. Het zij op de releasedag of iets later. Er zijn ook nog een aantal twijfelaars die op de review wachten. Die kunnen hier de review vinden en wellicht een aankoop kunnen afwegen.

Poll van deze week

De poll van deze week gaat over Pokémon. Dit jaar bestaat de serie al twintig jaar en viert dit met releases en een distributie van Legendarische Pokémon. Het onderwerp van de poll betreft laatst genoemde. Elke maand, op januari na, is het mogelijk om een Legendarische Pokémon binnen te halen. Het kan zijn dat de Pokémon-event waar jij het meest naar uit keek al plaats heeft gevonden. Wij zijn benieuwd naar welke Pokémon het meest wordt uitgekeken. Stem mee!

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo. Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!