Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe informatie over de NX

Een aantal verwachtingen van Kimishima over de NX.

Vorige week was er een meeting voor aandeelhouders van Nintendo waarin het nodige bekend werd gemaakt. De officiële vertaling is zojuist binnen en deelt wederom nieuwe informatie over de NX.

Eerder werd bekend gemaakt dat de lancering van de NX een sterke line-up krijgt. Zelfs in de daaropvolgende maanden worden nieuwe titels voor de aankomende console uitgebracht. Wie denkt dat de NX een console wordt dat maar enkele jaren mee zal gaan heeft het mis. Volgens Kimishima zal de volgende console van Nintendo een lange toekomst tegemoet gaan.

In de vertaling werd nogmaals onderstreept dat de specificaties en verkoopprijs van de NX later dit jaar bekend wordt gemaakt. Wel werd er bekend gemaakt dat het zeer onwaarschijnlijk zal zijn dat de console met een verlies wordt verkocht.