Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Koop jij Yo-Kai Watch?

Vandaag is de release van Yo-Kai Watch voor de Nintendo 3DS!

Yo-Kai Watch is al een aantal jaar een flink hit in Japan. Vrijwel elke release uit de serie gaan als warme broodjes over de toonbank. Het was dan ook een kwestie van tijd dat de eigenaardige titel ons kikkerlandje aan zou doen, maar ga jij deze titel kopen of niet? 

Uitslag van vorige week

Vorige week vroegen wij jou of je de nieuwste titels in de Star Fox-serie gaat aanschaffen. Dit kon om de First Print Edition, de reguliere editie van Star Fox Zero en Star Fox Guard gaan. De resultaten zijn inmiddels bekend en de winnaar bestaat uit twee uiteenlopende groepen. Uit de resultaten is gebleken dat degene die Star Fox Zero hebben aangeschaft dat die voor de First Print Edition zijn gegaan. De andere groep bestaat tevens ook uit de grootste groep stemmers hebben aangegeven dat zij vrijwel niets met de serie hebben en dat ze de titels dus niet in huis halen.

Mocht jij bij de twijfelaars horen, dan kan jij wellicht met de reviews van Star Fox Zero en/of Star Fox Guard een keuze maken.

Poll van deze week

De poll van deze week gaat ook over de release van deze week: Yo-Kai Watch. In Yo-Kai Watch zal de speler spookachtige figuren, genaamd Yo-Kai, tegen komen die gebaseerd zijn op de Japanse mythologie en folklore. Met de speciale horloge kan je de Yo-Kai in verschillende omgevingen opsporen.

Het is nog afwachten dat Yo-Kai Watch wel of niet een hit gaat worden in het Westen, maar wellicht dat we onder de lezers van Daily Nintendo al een kleine schatting kan maken. Dus, ga jij wel of niet de titel in huis halen? Stem mee!

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe pol bij Daily Nintendo. Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll ? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!