Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[GERUCHT] Titel van Retro Studios is een nieuw IP

Emily Rogers deelt gerucht over nieuwe titel van Retro Studios.

Emily Rogers heeft de afgelopen weken niet stil gezeten en heeft ons meerdere keren verrast met geruchten die later bleken te kloppen, waaronder de nieuwe Paper Mario-titel voor de Wii U. Ditmaal heeft zij meer informatie over de titel waaraan Retro Studios werkt.

Retro Studios is bekend van de Metroid Prime-trilogie en de terugkeer van Donkey Kong Country. Kort voor de release van Donkey Kong Country: Tropical Freeze waren de leden van Retro Studios al bezig met een nieuwe titel. Het lijkt er op dat de nog onbekende titel is doorgeschoven naar NX.

Emily Rogers heeft met een aantal bronnen gesproken en deelde op Twitter dat er geen nieuwe Metroid of Donkey Kong-titel door Retro Studios wordt ontwikkeld. De nieuwe titel zal volgens Emily Rogers in het volgend jaar worden uitgebracht en zou een volledig nieuwe IP kunnen zijn. Het is een kwestie van tijd om er achter te komen dat de geruchten wel of niet kloppen. De tweets van Emily Rogers zijn hieronder te lezen.

https://twitter.com/ArcadeGirl64/status/725841357856612352?ref_src=twsrc%5Etfw