Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kimishima: “NX krijgt een degelijke releaselijst!”

Heeft Nintendo van haar fouten geleerd?

Kimishima heeft tijdens een interview antwoord gegeven op de vele vragen over de informatie die vrij gekomen is tijdens de meeting van Nintendo. Vooralsnog beloofd het veel goeds!

Een verrassend nieuwtje van vandaag is dat de volgende gameplatform, welke de codenaam NX draagt, niet een najaarsrelease zal krijgen. Dit is opvallend te noemen, want dat is het seizoen waarin de meeste hardware verkocht wordt. Kimishima verklaart de voorjaarsrelease in 2017 als volgt:

“De NX zal niet in het najaar uitkomen om te zorgen dat de NX een degelijke lineup gaat krijgen”

Het ziet er naar uit dat de NX een betere releaselijst gaat krijgen dan dat de Wii U destijds heeft gekregen. Veel titels worden klaar gestoomd om van de NX een succes te maken, waaronder The Legend of Zelda. Dit verklaart dan ook dat dit jaar voor Wii U-bezitters een zeer mager jaar wordt.

Op welke launch-titels hoop jij? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!